søndag 18. juli 2010

I alle dager, enda en?!

Jada, jada... Jeg vet det er juli og at det kanskje ikke er størst behov for ull-luer. Men da er de ihvertfall klare til vinter'n! Også må jeg jo rydde opp i garnet mitt ;)

Garn: Div babyull, en hvit og en farget tråd
Mengde: 50 g
Pinnenr: 3,5 og 4 mm
Størrelse: One size dame
Mønster: Vegamot
Endring: Lua blei så liten i omkrets at jeg sikta meg inn på Sara som mottaker igjen. Avslutta en mønsterrapport for tidlig så lengden skulle passe til omkretsen, og kutta ut siste rad.

Strikker nok veldig stramt i forhold til henne som har laget oppskriften, for det var ikke nok å gå opp bare en halv størrelse på pinnene. Eller er det bare Sara og jeg som har veldig store hoder...

3 kommentarer:

 1. Så fin den ble!
  Strikkefasthet kan også varierer etter både strikker, pinner og garn, det er derfor den som lager oppskrifta bør oppgi hvor mange masker han eller hun fikk med denne kombinasjonen av garn og pinner. :)

  Nå har ikke jeg så veldig stort hode heller, så luene jeg strikker er blitt for små til mannen, som er litt romsligere av seg.

  SvarSlett
 2. Takk Guro =)
  Det står nok maskefasthet i oppskriften, men en lue er så rask å strikke at jeg tar heller sjansen på at det blir sånn nogenlunde riktig i stedet for å bruke masse tid på en prøvelapp. Det går like fort å strikke en ny lue etterpå hvis jeg liker mønster og fasong så godt at jeg vil ha den til å passe til meg selv ;)

  SvarSlett
 3. Luen ble jo veldig søt på den nye eieren da. :D

  SvarSlett