lørdag 30. oktober 2010

Jeg er ikke flink til å ta gode bilder...

...men å holde orden på notatene mine, se det har jeg fått til!

Kunsten er å ta bilde av notatene sammen med det jeg strikker på, ellers blir alt bare rot. I tillegg knipser jeg tingene oppå vekta for å se hvor mye garn jeg bruker også =D

Assistenten min bidrar gjerne med noen kruseduller underveis, og nå som hun har fått egen saks også, er levetiden på det meste av papir og løse garnnøster på døgnfluenivå. Men som sagt, fotoapparatet er min venn, og jeg har fått tatt vare på det meste etter at jeg begynte med fotograferingen.Over til sokkene:

Jeg har hatt lyst til å strikke supertynne sokker til mini, for hun er litt mer varmblodig av seg enn meg og liker ikke å bruke de "vanlige" ullsokkene overalt. Dessverre har jeg ikke hatt noe brukbart sokkegarn, og med sånn halvveis shoppeforbud får man tage det man haver. Og jeg haver Kauni lace 8/1. Som tilogmed er blanda med acryl. Fantastisk i sjal, men ikke spesielt holdbart under føttene.

Likevel, jeg var desperat etter å lage nusselige små sokker i tynt garn, så jeg lot meg ikke stoppe av manglende nylon nei! Strikka to par i full fart, og klaska på en liten hekleblomst på hver sokk. Lillesnuppa elska dem fra første stund, og nekta å ta på seg andre sokker i flere dager. Regner med det var hekleblomstene som var grunnen, men likevel, hun er snar om å dra av seg ting som ikke er gode å bruke, så jeg er veldig fornøyd med disse.

Det grå paret ble litt løse rundt anklene og har lett for å gli ned, så det løste jeg med å stramme inn litt på de hvite sokkene.

Garn: Kauni Lace 8/1
Mengde: Grått par: 21g, hvitt par: 19g
Pinnenr: 2 mm
Størrelse: Ca 24
Mønster: Selvkomponert med Papirkurvens tå-opp som grunnlag

1 kommentar: