mandag 24. januar 2011

Uhm... dette ligner da mistenkelig på...

...enda en Nessie? Jaja, jeg trengte et enkelt prosjekt som kunne strikkes sammen med skravling og vin, så da var valget enkelt ;) Også fikk jeg strikka opp litt gammelt garn!


Garn: Naturhvit Camelia fra Drops (utgått garntype)
Mengde: 106g
Pinnenr: 4 mm (og 3,75mm heklenål til avfelling)
Mønster: Nessie med bobler over 305m, snudd på 6m til midten, bobler, økt til 609m med 1rett, 1 kast. Snudd på 18m til midten.
Bobler: 1r, 1v, 1r, 1v i samme maske. *Satte de 4 maskene tilbake til venstre pinne og strikket de rett* to ganger, dro de tre første maskene over den fjerde.

Ikke fornøyd med boblene, så neste gang vil jeg teste ut noen andre varianter. Har dessuten klart å strikke for løst mellom hver boble, så det blei et mandagsskjerf. Håper det går seg til etter blokkinga så jeg slipper å gjemme det innerst i skapet ;)

4 kommentarer:

 1. Neimen hva skuer mitt øye - en Nessie jo!! :-D

  Perfekte sosial-strikketøy :) gøy med bobler, de hadde ikke jeg mot til å prøve meg på - og du får dem sikkert perfekte på nessie nummer tre ;-) *knis*

  SvarSlett
 2. Hehehe, det er lett å bli bitt ja. Og så har pakkalakka stor overtalelsesevne, hehe.
  SYnes det ser fint ut jeg, med boblene

  SvarSlett
 3. Nyydelig nessie ;o) Syntes nå det var flott med boblene dine jeg da ;o)

  SvarSlett
 4. Nå er dere snille med meg jenter, men nei, det eneste positive jeg kan si om boblene er at de i det minste er like mislykka alle sammen ;) Det hjalp ikke med blokking heller. Men det er sikkert varmt og godt å ha på seg så det er ikke umulig at jeg vil bruke det.

  Neste CameliaBobleNessie skal ihvertfall bli mye finere, det har vært mye å lære av denne nemlig =p (...dere skal se jeg har fått skikkelig Nessiegalskap, akkurat som pakkalakka *fnis*)

  SvarSlett