lørdag 29. januar 2011

Akutt strikkegalskap

I går kveld var jeg flink jente og strikka en hel masse på den siste sokken til Sara, men i dag har det sklidd ut igjen... Kokte nemlig over av ideer da jeg la meg i går natt, så jeg måtte ty til mobilen der jeg noterte alt i en mail som jeg sendte meg selv - sånn at jeg kunne få sove! ;-) Fungerte fint det, men i ettermiddag måtte jeg gi etter og telle nøster for å finne ut hva jeg skulle prøve først.

"Hva i huleste prater hun om"? Joda, jeg har fått lyst til å strikke en puff! Ser for meg å få tømt lageret mitt for noen kg garn i løpet av dette prosjektet, hvor jeg skal strikke med ørten tråder samtidig på "pinner" nr 100 eller der om kring. Hittil har jeg testa ut å strikke med 5 tråder tykt ullgarn som jeg har tovet til sitteunderlag. Og nå er jeg igang med 25 tråder av det samme garnet, som jeg strikker på vev-kjepper med et papprør rundt høyre"pinnen".

Sånn ser det ut på lekeplassen til lillesnupp, og jeg kom akkurat på at jeg blir nødt til å strikke ferdig i kveld så hun kan få tilbake plassen sin når hun våkner i morra! Hun er IKKE nådig mot garnnøster som ligger strødd rundt ;-)

Oppdatering:
Hadde strikka ca 40cm da jeg veide noen av nøstene - og oppdaget at jeg allerede var halvveis i garnmengden! Så det var bare å rekke opp hele greia og starte på nytt. I stedet for 20m har jeg redusert til bare 15. Aner ikke hvor stort det kommer til å bli, men lillesnuppa kommer nok til å like puffen uansett størrelse ;) Heldigvis er det opprekkede "garnet" mye enklere å ha med å gjøre enn der jeg trekker det opp fra nøstene. Blir en del kjemming og oppstramming av garn hvis jeg trekker ut for mye om gangen.
Siste oppdatering:
Jeg blei ferdig med å strikke opp alt garnet! 2,5kg! Lettere sjokkert her jeg sitter, men utrolig morro! Prosjektet er rydda bort så det ikke blir utsatt for den minste strikkeren i huset i morra tidlig, også blir det montering når jeg klarer å løfte armene igjen. Det var veldig tungt å base med alt det garnet i fanget.

3 kommentarer:

  1. Det var virkelige kjepper og det da, dette blir det spennende å følge med på ;o) Kos deg !

    SvarSlett
  2. Spennende og gøyalt prosjekt! Gleder meg til å se resultatet! =)

    SvarSlett
  3. Oioioi, dette blir spennende å se ferdig

    SvarSlett