tirsdag 25. januar 2011

Veskestrikk 2011

Fargen er ikke så blass og ekkel som på bildet, men kombinasjonen dårlig mobilkamera og blits i mørkt rom ødelegger det meste... (Nå som jeg har sittet og sett på det stygge bildet en stund har jeg ihvertfall oppdaget at fargen på The Real Thing er fabelaktig!)

Dette skal visstnok bli en veske! Oppskriften ville ha meg til å legge opp på vanlig måte, strikke mønster rett opp og felle av på toppen før hele greia skal sys sammen i bunnen. Men pga monteringsfobi har jeg lagt opp med tyrkisk opplegg og strikker nå med to rundpinner siden svingen i hver side blir litt for krapp for bare én pinne. Resultatet blir at veska er ferdig montert i bunnen allerede =D Eneste jeg angrer på er at jeg ikke beregna å ta ut til hjørnene i samme slengen, for jeg må brette inn en liten snipp på hver side for at bunnen skal få en rektangulær form. Hvis jeg ombestemmer meg på garnfronten en gang til - ja, for jeg har begynt på samme veske to ganger før med annet garn - så får jeg huske på å strikke vekk snipper med en gang ;)

Inntil jeg ombestemmer meg:
Garn
: rosa og cerise "etellerannet" jeg fant i garnlageret. Tror neppe det er strikkegarn, for det er løst, litt hamp-aktig og har masse stive bøss og fiber. Sikkert vevgarn!
Mengde: har ca 180g, og tror det skal holde omtrent akkurat til en liten veske.
Pinnenr: 4 mm
Mønster: Hemmelig! Er med på veskestrikk 2011 på Norsk Strikkeforum.
Endring: Bruker lukket opplegg for å slippe sammensying i bunnen. Dessuten har jeg lite garn, så jeg har lagt opp 150m i stedet for 210 for å få en mye mindre veske.

Hvem som skal ha den? Hallo, den er jo ROOOOSA! Jeg gjetter på lillesnuppa ;)

(Edit: lagt inn bilde tatt i dagslys. Ikke 100% det heller, men litt bedre ihvertfall)

1 kommentar:

  1. Så lur du er og dikter om sånn :) blir nok ei bedårende veske - om den ikke blir rekka opp igjen da ;)

    SvarSlett