fredag 26. juli 2013

Solsikkeveske

Hekla i PT2; farge nr 86 (lysegul), 72 (orange), 73 (gulorange), 66 (rust), 10 (mosegrønn) og 15 (eplegrønn). Nål nr 6, tova i maskin på både 40 og 60 grader, med Milo.

Blomstene målte ca 30 ca i diameter før toving, og 23 cm etterpå. Fora veska med et bomullsstoff jeg fant i bunnen av quiltegreiene mine. Ikke at det er så mye å velge mellom der akkurat ;-)

Veska er inspirert av Solsikkeveske i boka "Løkker & masker", men selve blomsten er den samme som jeg har brukt til rumpevarmerne mine.

Den ble forøvrig beslagslagt av lillesnuppa nesten før jeg fikk festa de siste trådene, men det er helt greit. Jeg laget den mest for moro skyld uansett ;)

2 kommentarer:

 1. Äntligen kom det ett inlägg från dig :-) Nu får du allt fortsätta blogga! Var det den du satt och hekle på igår? Den är Jättefin! Perfekt väska att ha med på stickcafét! Vilket jag kommer att fortsätta gå på nu när jag ändå ska jobba i Sandvika :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det har ikke vært spesielt mye action her de siste par årene ;-)
   Dette er den veska jeg hadde laget ferdig for et par dager siden. I går hekla jeg bare en lapp som ikke blir til noe. Har lyst til å strikke/hekle et skjørt til Sara, men blir ikke enig med meg selv om hvordan det skal se ut. Dermed blir det masse prøvelapping ;-)

   Slett