fredag 6. mai 2011

LillesnuppeNessie

Litt må man ha å drive med på toget, og denne gangen ble det en liten Nessie til lillesnuppa. Hadde en liten rest med Kauni EQ som ingenting var bra nok for - men det er jo da vi har Nessie!

La opp bare 150 m, snudde på 6 m i første del og 15 på andre. Boblene er strikket som *1 rett, 1 kast, 1 rett, 1 kast, 1 rett* i bakre maskeledd (så den blir vridd), og med 4 rader glattstrikk frem og tilbake over disse 5 maskene. Siden jeg har lært litt kontstrikk gikk det veldig greit å strikke baklengs tilbake i stedet for å snu og strikke vrang. Utrolig hva man kan få nytte av! Avslutta boblen med å trekke nest siste maske over siste maske på høyre pinne, fire ganger. Hadde 6 m mellom hver boble. Avfelling etter tips fra skauogco's Nessie på Ravelry.

Boblene ble liggende litt gjemt i bakgrunnen, så jeg har litt lyst til å lage blomster av dem selv om jeg var fornøyd med selve boblene denne gang. Lillesnuppa påsto hun ikke ville ha blomster da, så vi får se hva hun bestemmer seg for =)

The Facts:
Garn
: Kauni 8/2, farge EQ
Mengde: 37 g
Pinner: 4 mm
Tidsforbrukt: 3 dager på toget
Mønster: Forminska Nessie

3 kommentarer:

  1. Så fint det ble! Og veldig grei størrelse til en liten dame som gjerne vil pynte seg.

    Har strikket Nessie jeg også, men det ble ikke så bra. Fikk lyst til å prøve igjen!

    SvarSlett
  2. Veldig veldig søtt og fint "sjøuhyre", nå fikk jeg sånn usigelig lyst til å strikke en til....

    SvarSlett
  3. The Venetian and The Palazzo are well known for having the most effective, most extensive number of slots and video 카지노사이트 poker machines in the metropolis

    SvarSlett